????️ „A Vállalkozó is Ember” avagy hogyan töltődj fel a négy fal között!

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

„A Vállalkozó is Ember” avagy hogyan töltődj fel a négy fal között! – teljesen új sorozatot indítunk

‼️ A jelenlegi nehéz helyzetben, amikor minden erőnkkel azon dolgozunk, hogy az új kihívásokra új válaszokat adjunk, és így tegyük hatékonyabbá bizniszünket, talán még nagyobb szükségünk van lelki és szellemi, kulturális táplálékra.

A kényszerű bezártságban is ki kell tudnunk kapcsolódni, fel kell töltődnünk, hogy bírjuk a terhelést. Ebben szeretnénk Neked segíteni hasznos és értékes, valamint szórakoztató tartalmakkal.

——————————————————

???? Valószínűleg mindenki hallott már Rejtő Jenő (P. Howard) Piszkos Fred, a kapitány című regényéről. És annál többen olvasták.

A jég hátán is megélő, mindent túlélő Piszkos Fred minden vállalkozónak példát mutat, Fülig Jimmy viszont inkább a kezdeti nehézségeket testesíti meg, amikor két ember helyett dolgozik: nappal pincér, éjszaka fűtő egy tengerjáró hajón.

???? A regény linkje:https://mek.oszk.hu/01000/01064/01064.htm

További információk:https://hu.wikipedia.org/wiki/Piszkos_Fred,_a_kapitány

——————————————————

???? 2. Sok érdekes feldolgozás született már a The Prodigy zenekar dalaiból. Sajnálatos, hogy a legjobb összeállításhoz az apropót a csapat énekese, Keith Flint halála szolgáltatta. Hogy ki mennyire kedvelte a Prodigy zenéjét vagy Keith Flint külsejét, másodlagos, mert amit itt hallunk és látunk, igazán különleges élmény:

——————————————————

???? 3. Különösen fontos, hogy használjuk az agyunkat, mert ha nem, abból baj lesz, vagy ha már baj van, akkor meg nagyobb baj lesz. Íme, itt ez a 2006-os vígjáték, a Hülyék paradicsoma (eredetileg: Idiocracy), ami nem a jelenlegi vírusról szól, hanem egy másik problémáról, ami hosszú távon hasonlóan járványszerűen betegíti meg az emberiséget.

Érdekel a közös munka?

Vedd fel velünk a kapcsolatot, és 1 munkanapon belül visszahívunk. A rövid telefonos beszélgetésnek nincsen díja.  Mesélj a projektedről és mi felvesszük veled a kapcsolatot.

Lépj velünk kapcsolatba