Legendás ÜgyfélÉlmény Rendszer – esettanulmány sorozat

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Útjára indítom a legújabb videós Legendás ÜgyfélÉlmény esettanulmány sorozatomat, amelyben lépésről lépésre bemutatom azokat a sikeres projekteket, amelyeket az elmúlt években terveztünk meg és valósítottunk meg.

Egy közös dolog mindegyiket összeköti!

Előre megterveztünk egy Legendás ÜgyfélÉlmény rendszert.

—————————–

Az első esettanulmányban egy olyan sztorit mutatok be Neked, amely többi, mint 20 mio forint árbevételt produkált 2 hónap alatt, és amelyet a túlzott sikerek miatt félbe kellett hagyni.

Mi volt a kampány fő célja?

Amikor elkezdünk közösen dolgozni az Ügyfelem két fő célt határozott meg.

–     az egyik, hogy új ügyfelet akar szerezni a piacon, 

–     a második a meglévő vevői számára, akiknek valamikor valamilyen szolgáltatást nyújtott, szeretne újraértékesíteni, szeretne újra bejutni hozzájuk és akár a korábbi szolgáltatást, akár egy új tevékenységet értékesíteni számukra.

[mssys_firstname] kíváncsi vagy hogyan tudod Te is beépíteni a saját bizniszedbe azokat a tanulságokat, amelyeket megosztok veled?

  • Tudd meg mi volt az igazi áttörés, és miért kapott kulcsszerepet a KÖNYV és a AUDIT egy értékesítési folyamatban,
  • Mit tettünk annak érdekében, hogy 10 kiadott ajánlatból 8-at elfogadjanak,
  • Miért kellett befejezni a kampányt nem várt sikerek miatt és mi volt ennek a tanulsága,

 

2020. február 18-án lesz újra Legendás Ügyfélélmény Tervezőnap.

Egy olyan speciális workshop, ahol egész nap dolgozol a bizniszeden. Hidd el nekem, hogy a nap végére boldog leszel. Egy olyan rendszert fogsz a kezedbe egy Megvalósítási Akciótervezővel, amit azon nyomban be fogsz tudni építeni az üzletbe.

Nemcsak, hogy elégedett vevőid lesznek, hanem olyan ügyfelek vesznek majd körül, akik majd mesélnek rólad, tovább ajánlanak és azt mondják hogy ‘wow’, tényleg különleges vagy és öröm veled együtt dolgozni.

Várlak téged szeretettel február 18-án. Gyere és együtt tervezzük meg a Te különleges, Legendás Ügyfélélmény rendszeredet.

Érdekel a közös munka?

Vedd fel velünk a kapcsolatot, és 1 munkanapon belül visszahívunk. A rövid telefonos beszélgetésnek nincsen díja.  Mesélj a projektedről és mi felvesszük veled a kapcsolatot.

Lépj velünk kapcsolatba