[RAJONGÓ ÜGYFELEK!- 14 napos Kihívás] #1 videó

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Ahhoz, hogy rajongó ügyfelek vegyenek körül, fontos, hogy 2 legendás ügyfélélmény észjárást megértened.

Egy új, szerződés, üzlet, értékesítés, kiszolgálás mindig ember és ember között jön létre, függetlenül attól, hogy te online vagy offline bizniszben vagy. Webshopban értékesítész vagy a weboldaladról lehet letölteni a terméked vagy szolgáltatásodat.

Az emberek – az a potenciális vásárlóid – sohasem az emberekhez, hanem az emberekhez kapcsolódó érzésekhez kötődnek. Ennek alapján döntik el, hogy kivel szeretnek együtt lenni.

Gondolj csak bele, azokhoz az ismerőseidhez, üzleti partnereidhez, ügyfeleidhez, rokonaidhoz, szomszédjaidhoz, akikkel nem tartasz fenn szoros kapcsolatot, milyen érzések, élmények tartoznak. Valószínű nem pozitív, inkább rossz, stresszes, negatív érzések.

Ezzel szemben, azokhoz az ügyfeleidhez, barátaidhoz, csapattartásaidhoz, családtagjaidhoz, akikhez pozitív, meleg, jóérzések köthetőek, rájuk örömmel gondolsz. Valószínű velük rendszeresen összejársz, találkozol, beszélgetsz, segítitek egymást.

A biznisz is hasonlóan működik. Azokkal az ügyfelekkel, szolgáltatókkal szeretünk kapcsolatot tartani, akik foglalkoznak, törődnek velünk, akiknek fontos a véleményünk. Pontosan ezek miatt lesznek pozitív élményeink, érzéseink velük kapcsolatban, és ezért fogunk tőlük vásárolni tőlük újra és újra.

Te mit teszel annak érdekében, hogy a leendő és meglévő vásárlóid rajongjanak érted?

#rajongougyfelek #rajongovevok #rajongoerdeklodok #legendasszolgaltatas #legendasugyfelelmeny

Érdekel a közös munka?

Vedd fel velünk a kapcsolatot, és 1 munkanapon belül visszahívunk. A rövid telefonos beszélgetésnek nincsen díja.  Mesélj a projektedről és mi felvesszük veled a kapcsolatot.

Lépj velünk kapcsolatba