Megjelent Berka László legendás ügyfélélmény szakértőjének, Az Újravásárlás Pszichológiája című könyv írójának második új könyve!

Berka László

RAJONGÓ ÜGYFELEK

avagy hogyan válj egyedivé és legendássá a saját piacodon!
A lehető legfrissebb információk arról, hogy nyújt legendás ügyfélélményt a leendő és meglévő vásárlóidnak!

Pongor Juhász Attila előszavával:

„Már régóta tudom, hogy a nagy pénz a meglévő vevőknek történő újra értékesítésben van! Tanulmányozni kezdtem a témát és megtanultam, hogy az újraértékesítés már az első értékesítés előtt elkezdődik. Azzal a döntéssel, hogy hosszú távra tervezzük a vevőinkkel kialakítandó kapcsolatot. Ezért nagyon fontos, hogy megtervezzük mit teszünk a vásárlás előtt, alatt és után a vevőinkkel azaz hogyan érjük el, hogy örömmel álljanak készen arra, amikor újra megkeressük őket a következő ajánlatunkkal.

Elméletben jók voltunk, de gond volt a gyakorlati kivitelezés. És ekkor jött szembe velem Berka Laci. Talán 2015-öt írhattunk, amikor erről a témáról először beszéltem az Elit Coaching-os tanítványaimnak, és Laci azonnal „ráharapott”, hiszen több mint 12 évig vezette az egyik nagy bank ügyfélszolgálatát. Kérte tőlem az angol nyelvű tananyagokat és elkezdtünk dolgozni az én bizniszem legendás élmény térképének kidolgozásán. Segített gyakorlatba átültetni a „nem várt süti” stratégiát és „Sárga lapos” győztes-győztes-győztes érdeklődő ajánló stratégiát. Lacinak köszönhetően az új vevők szerzésére fókuszáló online értékesítés mellett folyamatosan növekvő mértékben értékesítünk a meglévő vevőpartnereinknek.

Ezek a fenti stratégiák azért zseniálisak, mivel a „konkurenciánk” nem látja mit csinálunk, hiszen ezek a folyamatok a kulisszák mögött zajlanak és nem csak újabb árbevételt termelnek, hanem emelik a vevőinkkel kialakított kapcsoltunk szintjét is.

Legendás ügyfélélmény stratégiák témában eddig szinte csak amerikai szerzőktől tudtunk a csapatommal tanulni. Berka Laci második könyve azoknak a vállalkozóknak szól, akik extra profitot szeretnének még több elégedett és rajongó vevőiktől.”

Kíváncsi vagy arra, hogyan válj megkerülhetetlenné a saját piacodon?

Ebben a könyvben elmesélem Neked!

A könyvemen keresztül szeretném megmutatni Neked, milyen elképesztő sikereket értek el azok a vállalkozások, amelyek arra fókuszáltak, hogy különleges szolgáltatásban részesítsék érdeklődőiket és vásárlóikat.

Ezeknek a cégeknek a sikerei nem attól függenek, hogy milyen területen működnek, mi a bizniszük vagy milyen ismerőseik vannak, hanem attól, amit megtanulhatsz a könyvemből.

Sikeres és működő gyakorlati tippeket és megoldásokat találsz a könyvemben!

Egyszerűen és érthetően végig vezetlek a legfontosabb lépéseken, ahhoz, hogy rajongó ügyfeleket szerezz, legyen akár pályázatíró, szerviz-karbantartó vagy online webshop a bizniszed!

Megmutatom legalapvetőbb lépéseket és ügyfélélmény észjárásokat!

Pontosan érteni fogod, hogy milyen területeken tudod a vállalkozásodat úgy fejleszteni, hogy extra profit termeljen számodra!

A könyvben szereplő történetek, nem kitalált sztorik. Minden egyes fejezetben olvasható esetet az elmúlt években lépésről lépésre alakítottunk ki, fejlesztettünk és üzemeltettük. Ha az ő bizniszükben működött, akkor nálad is fog, ezt garantálom!

RAJONGÓ ÜGYFELEK

Te is álmodoztál arról, hogy jó lenne, ha a vevőid örömmel beajánlanának téged, és így könnyedén tudnál új ügyfelekhez eljutni? Gyakran futsz bele abba a helyzetbe, hogy a leendő vevőid összehasonlítják az áraidat a konkurenciáddal, és ez alapján döntik el, hogy kinél vásárolnak? Szerinted Te egyedi és különleges szolgáltatást nyújtasz a piacodon már most is, de az ügyfeleid ezt nem veszik észre?

Most megveheted csomagban is!

[RAJONGÓ ÜGYFELEK – 14 napos Kihívás] 3 egyszerű lépés, amiért imádni fognak a vevőid!

Egy olyan egyszerű eszközt és éjszárást fogok veled megosztani, amellyel könnyedén tudod elérni azt, hogy olyan fanatikus vásárlóid legyenek, ragaszkodnak hozzád. Az előtt azonban, hogy eldöntöd, milyen területen akarsz rajongó ügyfeleket a bizniszedben, van egy alapvető szempont, melyet Dean Jacksontól olvastam A 8 profitaktivátor című könyvében. Bármilyen folyamatot, bármilyen tevékenységet, ami a vállalkozásodban van, fel […]

[RAJONGÓ ÜGYFELEK!- 14 napos Kihívás] #1 videó

Ahhoz, hogy rajongó ügyfelek vegyenek körül, fontos, hogy 2 legendás ügyfélélmény észjárást megértened. Egy új, szerződés, üzlet, értékesítés, kiszolgálás mindig ember és ember között jön létre, függetlenül attól, hogy te online vagy offline bizniszben vagy. Webshopban értékesítész vagy a weboldaladról lehet letölteni a terméked vagy szolgáltatásodat. Az emberek – az a potenciális vásárlóid – sohasem […]

Milyen valószínűséggel ajánlják a TE vállalkozásodat?

Megmutatom azt az egyszerű módszert, amellyel gyorsan és egyszerűen meg tudod mérni a vállalkozásod aktuális állapotát. Kíváncsi vagy arra, hogy mit gondolnak az ügyfeleid a szolgáltatásodról, hogyan értékelik a vevőid a munkatársaid hozzáállását, szakmai felkészültségét, netán azt akarod megtudni, hogy egy kampány során miért nem vettek az ügyfeleid a termékedet vagy éppen miért? Azért imádom […]

Rajongó Ügyfelek! kihívás

Hogyan tudod 3 lépésben kialakítani saját ügyfélélmény rendszered, amellyel a feliratkozóidból és a vásárlóidból a te RAJONGÓ ÜGYFELEID lesznek? #rajongougyfelek #legendasugyfelelmeny #conciergecallcenter #ugyfelelmeny #legendasszolgaltatas #ugyfelelmeny

Kíváncsi vagy, hogyan válj egyedivé és legendássá a saját piacodon?

Hogyan fogják a bizniszedet egy magasabb szintre emelni a RAJONGÓ ÜGYFELEID? Itt mindent megtalálsz: http://conciergecallcenter.hu/rajongo-ugyfelek/ Egy olyan különleges eszköz és észjárás birtokába fogsz jutni, ha megnézed a videómat és a hozzá kapcsolódó megvalósítási segédletet, amellyel biztosan a piacod elött fogsz járni. Nagyon kevés vállalkozó foglalkozik azzal, hogy milyen különleges, legendás élményt nyújtson a leendő vagy […]

Teljesen őszintén mutatom meg

Azok a sztorik, amelyeket olvasni fogsz az elmúlt években történtek meg

Az ügyfeleimmel amikor elkezdtünk közösen dolgozni, olyan kihívássokkal álltak szemben, amelyre nem tudták a megoldást. Voltak érdeklődőik, nem ismerték a módját, hogyan érjék el azt, hogy őket válasszák és nem konkurenciát. Voltak meglévő vásárlóik, akiket meg akartak tartani, de fogalmuk sem volt arról, hogyan szólítsák meg őket. Voltak munkatársaik, akiktől eredményesebb és magasabb színvonalú ügyfélkiszolgálást vártak,

de nem ismerték a megoldást módját. Voltak rendszereik a vállalkozásukban, de csak adhoc mód működtek. És minden egyes kihívásra találtunk különleges ügyfélélményű és extra profitot termelő megoldást!

 

Most eljött az idő, hogy Te is megvalósítsd a saját céljaidat! Ez a könyv tele van inspiráló és sikeres magyarországi vállalkozók történeteivel, akik végig mentek a verejtékes és kitartást igénylő kihívások útján! Az ő eseteik legyenek példák arra Neked, hogy elérd Te is azt, amit kitűztél magadnak 2019-re!

Ez a könyv kinek szól igazán?

azoknak a vállalkozóknak, akik rendelkeznek saját ügyfelekkel, vevőkkel, beszállítókkal, munkatársi csapattal, és úgy érzik, hogy megrekedtek, megálltak a fejlődésben, nem tudnak kitörni az árversenyből, nem tudják megkülönböztetni magukat a piacon, de keresik azt a lehetőséget amivel különlegessé, megkerülhetetlenné válhatnak a saját piacukon,

(fájdalom, hogy állandóan azzal küzdenek, hogy „letolják a gatyájukat”, folyamatosan csökken a profitjuk, mivel nem tudnak olyan szolgáltatást nyújtani, amiért el tudják kérni a magasabb árrést).

azoknak a vállalkozásoknak, online és offline biznisz egyaránt, akik nem tudják, hogyan értékesítsenek újra a régi vevőiknek. Tudják, hogy a listájukon van egy csomó potenciális újravásárló, de fogalmuk sincs mivel szólítsák meg őket

(egy aranybányán ülnek mivel van listájuk, ügyfélkörük, de fogalmuk sincs mit tegyenek azért, hogy visszatérjenek a régi vevőik és újra rendeljenek tőlük).

nincs egy olyan rendszerük (és itt nem funnelre gondolok), amely előre megtervezetten lépésről lépésre végigkíséri a potenciális vevőit az első vásárlásig, a régi vevőket az újravásárlásig, és az örömteli beajánlásig,

(azt tudják, hogy vannak értékesítési funnelek, de ettől még nem lesznek különlegesek, és ezt az értékesítési tevékenységüknek csak egy része, nincs igazán átgondolva, hogy mikor mit tesznek a vállalkozásukban az ügyfelekkel kapcsolatban)

most is vannak a tevékenységükben olyan legendás ügyfélelemek, amelyeket nyújtanak a leendő és meglévő vevőiknek, de csak adhoc módon, nincsen rendszerbe, keretbe foglalva, előre megtervezve, megkomponálva és nincs automatizálva

(vannak régről tanult, tesztelt lépések az ügyfeleikkel kapcsolatban, de ezek nem mindig történnek meg, mert nincs rá idő, erőforrás, ember, pontosan előre kitalált automatizált folyamat, ami folyamatosan, sztenderd módon működik illetve a munkatársak nem tudják, hogy pontosan mit is kellene csinálniuk).

 

vannak elképzelések már most is, hogyan kellene működnie az értékesítésnek/ügyfélkiszolgálásnak, de nincs lépésről lépésre összeállítva. Hiányzik az a megbízhatóan és eredményesen működő backstage, háttér azaz a-kulisszák mögötti rész, ami az elképzelt tevékenységeket, folyamatokat sikeresen működteti

(az a háttérterület – munkatársak, rendszerek – hiányzik a vállalkozásban, amely biztosítja a folyamatos működést és amelyet a konkurencia nem tud lemásolni, mivel nem lát be a gépházba).

Berka László, üdvözöllek!

Ki vagyok én?

Üdvözöllek, Berka László vagyok, 13 éves banki ügyfélszolgálati és értékesítői vezetői pályafutásomat otthagyva, 2014-ben kiléptem a munkahelyemről és elindítottam saját vállalkozásomat. A multis éveim alatt nap, mint nap azon dolgoztam, hogyan lehet azt elérni, hogy a meglévő ügyfelek számára (azaz azoknak, akik, már legalább egyszer vásároltak), újra visszatérjenek és örömmel vásároljanak újra, és beajánljanak boldogan ismerőseiknek, üzleti partnereiknek.

Bővebben

Azt látom, hogy a kisvállalkozások minden energiájukat arra fordítják, hogy új ügyfeleket találjanak és értékesítsenek számukra. Azt tapasztalom, hogy vagy nem fontos számukra, hogy meglévő ügyfeleiknek újra értékesítsenek vagy nem tudnak kellő energiát, időt fordítani a mindennapi mókuskerék hajtásába.

Szívesen elküldenének egy újabb ajánlatot, de nem igazán tudják, hogy miként kezdjenek hozzá, hogy kinek küldjék, milyen gyakran tegyék. Sok-sok ügyfelemnél azt érzékelem, hogy saját ügyféllistával rendelkeznek, de igazán nem nem tudják mit tegyenek annak érdekében, hogy olyan különleges élményben részesítsék őket, amitől sokkal elkötelezettebbek lesznek, rendszeresen visszatérnek, örömmel vásárolnak és még be is ajánlják ismerőseiknek, üzleti partnereiknek.

Gyakran találkozom azzal a kérdéssel, hogyan tudnék többet értékesíteni, hogyan tudnék olyan terméket vagy szolgáltatást nyújtani amiért engem választanának? Mivel tudnám megkülönböztetni magam a konkurenciától?

Hogyan lesznek RAJONGÓ VEVŐIM?

Azzal céllal indítottam a saját vállalkozásomat, hogy azt a tudást, tapasztalatot, vevő, élmény és profit fókuszú gyakorlati tudást, gondolkodást átadjam a mai magyar cégvezetők számára.

És mindezt nemcsak elméletben, hanem a gyakorlatban is, hiszen nemcsak megtervezzük számukra, hanem el is készítjük, lefejlesztjük, sőt üzemeltetjük is Legendás ÜgyfélÉlmény Rendszerüket!

Tedd meg az első lépést, tervezd meg saját magadnak!

Vevővélemények

Pongor-Juhász Attila:

Legendás ügyfélélmény stratégiák témában eddig szinte csak amerikai szerzőktől tudtunk a csapatommal tanulni. Berka Laci második könyve azoknak a vállalkozóknak szól, akik extra profitot szeretnének még több elégedett és rajongó vevőiktől.”

Dr. Pető Bence:

Manapság divatos marketing-tanácsadónak lenni. Azonban az évek során gyűjtöttem néhány tapasztalatot, hogy kiktől is érdemes igazán tanulni. Meggyőződésem, hogy a jó marketinges nem csupán elméletet oktat, hanem abban is segít, hogyan tudjuk azt gyakorlatba ültetni. Laci már eddig is ebbe a kategóriába tartozott, de ez a könyve még tovább erősíti a hitelességét. A „Rajongó ügyfelek” olyan valós esettanulmányokat mutat be meseszerűen, amiből nem csak az értékesítési stratégiádat fogod még tisztábban látni, hanem az odavezető utat is lépésről lépésre. Szívből ajánlom Neked, ha úgy érzed, segítene a vállalkozói életeden, hogyha lenne néhány olyan ügyfeled, aki becsukott szemmel is bízik benned, és nem az ár alapján dönt.

Miklovicz Péter:

“Hiszek benne, hogy hosszútávú, és vastagodó profit tartalmú növekedést, csak élmény alapú szolgáltatással lehet elérni, és ez a könyv ehhez nyújt tökéletes alapot. Olvasmányos, nincs benne mellébeszélés ezért gyorsan kiolvasható, és azonnal alkalmazható ötleteket nyújt az életből vett példák alapján.
Kötelező olvasmány minden olyan vállalkozónak, aki a saját területén nem csak egy akar lenni a sok közül hanem az, akit a konkurenciák próbálnak követni és lemásolni…”

Gyere, olvass bele a könyvbe!

Az ügyfeleid problémái, frusztráció adnak lehetőséget, hogy RAJONGÓ ÜGYFELEID legyenek!

Minden egyes vevődnek a problémája, frusztrációja számodra üzleti lehetőség.

Ez lehet akár termék vagy szolgáltatás formájában, vagy egyszerűen csak abban, hogy kifejezd azt, hogy mennyire foglalkozol, törődsz a kihívásaival, és mennyire fontos számodra.

RAJONGÓ ÜGYFELEK

avagy hogyan válj egyedivé és legendássá a saját piacodon!

Ez a könyvet jelenleg csak itt tudod megvásárolni!

MEGVALÓSÍTÁST TÁMOGATÓ BÓNUSZOK!

Ez a könyv 8 Rajongó Ügyfél észjáráson, sztorikon és esettanulmányokon keresztül vezet végig Téged.  A célom, hogy ne csak elolvasd, hanem azonnal meg is tudd valósítani a saját bizniszedben az összes ötletedet.

Ezért mind a 8 tanításhoz és esettanulmányhoz készítettem számodra Megvalósító Segédleteket és videókat!

Olvasd, állítsd össze saját Rajongó Ügyfeleket szállító rendszeredet és alkalmazd azonnal!

Hajrá, sok sikert!

alap csomag

Z

Rajongó Ügyfelek könyv (Értéke: 4990.-)

Z

9 db letölthető Megvalósítási Segédlet (Értéke: 1990.-)

Z

9 db Megvalósítást támogató gyakorlati videó (Értéke: 2990.-)

Z

Ingyenes szállítás (Értéke: 1000.-)

 

 

 

 

ALAP csomag teljes értéke: 

9 970 Ft

Kedvezmény:

-30%

ALAP csomag végleges ára:

6 690 Ft

vip csomag

Z

9 db Megvalósítást támogató gyakorlati videó (Értéke: 2990.-)

Z

Rajongó Ügyfelek könyv (Értéke: 4990.-)

Z

9 db letölthető Megvalósítási Segédlet (Értéke: 1990.-)

Z

Ingyenes szállítás (Értéke: 1000.-)

Z

Rajongó Ügyfelek Ebook (Értéke: 3990.-)

Z

Rajongó Ügyfelek hangoskönyv (Értéke: 3990.-)

Z

2 db eddig nem publikált Legendás Ügyfélémény hanganyag (Értéke: 2990.-)

Z

30 perces online konzultáció lehetőség (Értéke: 15000.-)

VIP csomag teljes értéke: 

36 940 Ft

Kedvezmény:

-65%

VIP csomag végleges ára:

12 990 Ft

BIZTONSÁGOS BANKKÁRTYÁS FIZETÉS

A bankkártya adataidat nem ismerjük és mi nem is tároljuk el. Az OTP Bank (Magyarország legnagyobb bankja) gondoskodik a biztonságos internetes fizetésről. Ugyan olyan biztonságos, mintha a boltban fizetnél kártyával!

A NAGYVÁLLALATOK IS EZT HASZNÁLJÁK

A fizetésért a szuper biztonságos OTP Simple felel. Nem csak mi választjuk egyébként az OTP Simple-t hanem olyan vállalatok is, mint a MÁV, a Netpincér vagy a Bookline.

HA BÁRMILYEN KÉRDÉSED LENNE

Ha felmerült Benned bármilyen kérdés, amire ezen az oldalon nem kaptál választ, akkor nyugodtan dobj egy emailt a hello@legendasszolgaltatas.hu email címre és néhány órán belül válaszolunk Neked!

HOGYAN KAPOM MEG A SZÁMLÁT?

A megrendelésed után, a megadott email címedre azonnal küldjük az elektronikus számlát!

MI TÖRTÉNIK A MEGRENDELÉS GOMB LENYOMÁSA UTÁN?

Utánvétel esetén nincs további teendőd! Bankkártyás fizetés esetén átirányítunk az OTP Simple biztonságos fizetési felületére, ahol a fizetéshez szükséges adataid megadása után, online teljesítheted a vásárlásod értékét.

KITŐL VÁSÁROLOD A KÖNYVET?

Legendás Szolgáltatás Kft., Cím: 1161 Budapest, Hársfavirág utca 16. Adószám: 25742097-2-42

Legendás Szolgáltatás Kft., 1161 Budapest, Hársfavirág utca 16.  | Ide várjuk a kérdéseidet: hello@legendasszolgaltatas.huAdatkezelési nyilatkozat