3+1 lépésben megmutatom, hogyan tudod növelni megduplázni profitod,miközben különleges élményben részesíted vevőidet!

Mi ez az egész Legendás ÜgyfélÉlmény Tervező Nap? Miért éri meg nekem, miért menjek el?

Ízelítő az elmúlt Legendás ÜgyfélÉlmény Tervező Napról

1. Összegyűjtjük a bizniszed legfontosabb vevő Érintési Pontjait!

Lépésről lépésről megnézzük, hogy jelenlegi milyen a folyamatodban mit teszel, legyen szó egy listaépítő folyamatról, első értékesítési tevékenységedről, ügyfeleid megtartásáról. Ez lesz alapja napnak, ahonnan elindulunk, hogy felpörgessük az bizniszedet! Szerintem nagyon izgalmas lesz! 🙂

2. Megkeressük azok a vevőid igazán kulcs FRUSZTRÁCIÓS PONTJAIT

Ha ezeket nem gyűjtenénk össze, akkor nem is tudnánk új értékesítési pontokat lehetőségeket és legendás ügyfélélmény érintési pontokat találni! Tehát megkeressük, hogy mire is vágynak igazán a leendő vevőid, meglévő vásárlóid! Mitől félnek, tartanak vagy amiért rohannak hozzád!

3. Megtaláljuk, hogy Hol hagysz pénzt az asztalon, azaz milyen eddig rejtett ÉRTÉKESÍTÉSI LEHETŐSÉGEKet nem használtál ki!

Gondolom kíváncsi arra, hogy hol vannak a vállalkozásodban olyan értékesítési pontok, amelyek mellett elmész nap, mint nap? Ez rész pontosan erről!

4. Létrehozzuk a LEGENDÁS ÜGYFÉLÉLMÉNY érintési pontokat!

Ez a kedvenc részem! Mivel fogjuk levenni a lábáról a leendő vásárlóidat? Miért fognak visszatérni hozzád? Azt akarod, hogy örömmel meséljenek rólad a vevőid az ismerőseiknek, üzleti partnereidnek? “Itt hull le lepel”, azaz a különleges élményeket megtervezzük, létrehozzuk!

5. Végül összeállítjuk számodra a MEGVALÓSÍTÁSI AKCIÓTERVEZŐDET!

Ahogy ígértem, nemcsak megtervezzük, de úgy mész haza, hogy a kezedben lesz egy olyan akciótervező, amellyel azonnal be tudod építeni a vállalkozásba a Legendás ÜgyfélÉlmény Tervező Nap ötleteit! Hajrá!

KÉSZEN ÁLLSZ ARRA, HOGY A VÁLLALKOZÁSODAT EGY MAGASABB ÉS EREDMÉNYESEBB SZINTRE EMELD?

Miért piacvezető megoldás számodra a Legendás ÜgyfélÉLmény Rendszer?

Az jutott az eszedbe, hogy nálad ez nem biztos, hogy működik?

Oké!

Mutatok Neked néhány példát arra, hogy Online vagy Offline bizniszben is sikeresen alkalmazható!

(Sőt elárulok egy titkot: igazán akkor fogsz kiemelkedő eredményeket elérni, ha kombinálod az értékesítési csatornáidat!)

LEGENDÁS ÜGYFÉLÉLMÉNY RENDSZER TERVEZÉS UTÁN:

Borbély Bence – Pongor Publishing Kft. http://pongor-uzleti-konyvek.hu/

#1 Biznisz terület: Könyvkiadás, rendezvényszervezés, oktatás

“Berka László a hazai vállalkozók bevételeinek hatástöbbszörözője. Hogy miért? Olyan dolgokra hívja fel a figyelmet, és segít a mindennapokban élményt nyújtani a meglévő vevőinknek, aminek köszönhetően totálisan elkötelezettek lesznek felénk. És nem csak hogy elkötelezettek, hanem folyamatosan újravásárló vevőkké válnak, mindezt egy automatizált rendszer segítségével. – Az igazán nagy profit a bizniszünkben itt rejlik!”

Bosznay Péter – Remode 21 Kft. http://remode.hu/

#2 Biznisz terület: Mezőgazdasági terményszárítók karbantartása, tervezése

„…köszi Laci! Eddig a legnagyobb kihívásunk az volt, hogy miként tudunk új vevőkhöz bejutni. Most a legnagyobb problémám az lett, hogy annyi munkát hoztatok, hogy nem tudom honnan szerzek ennyi új munkatársat?…”

Miklovicz Péter – Gordius Solution Tender Kft. www.palyaz.hu

#3 Biznisz terület: Pályázatírás, pályázat utógondozás

„Az ajánlásokból sokkal nagyon számban tudtunk ügyfelet konvertálni mint a “hideg érdeklődőkből”, könnyebben kezelhető ügyfelek lettek belőlük, és az értékesítőinknek is felszabadult ideje, ráadásul egy olyan munkát vettem le a vállukról amit nem szerettek.”

Baranyai Dávid – Hunhigienia Kft. www.hunhigienia.hu

#4 Biznisz terület: Ipari Takarítógépek forgalmazása, karbantartása, bérbeadása

„Nekem bátorsággal és büszkeséggel tölt el az elvégzett munka, így bátrabb vagyok az értékesítésnél. Olyan kis és középvállalkozásoknak ajánlom Laciékat, akik szeretnének megjelenni az online térben de nem tudják hogy hogyan induljanak el.”

Pál Roland Scitec Nutrition Vörösvári út –
http://www.vorosvari.scitec.hu/

#5 Biznisz terület: Táplálékkiegészítő forgalmazás

“A Legendás Ügyfél Élmény Rendszert jó szívvel ajánlom, ha hosszú távra be szeretnéd biztosítani a céged és ki szeretnél tűnni a versenytársaid közül. A rendszer kiépítése után egy exkluzív élmény vár majd vevőidre, a tervezés alatt pedig Rád, hiszen döbbenet, hogy mennyi hasznos információt megtudsz miközben az ügyfeleid fejével gondolkozol. Úgy gondolom, hogy ennek előtte simán elengedtük a vevőinket egy-egy vásárlás után, most azonban a rendszer gondoskodik arról, hogy újra visszatérjenek és örömmel költsenek nálunk újra és újra.”

Mennyibe kerül a részvétel Legendás ÜgyfélÉmény Rendszer Tervező Napra?

Legendás ÜgyfélÉlmény Rendszer

TERVEZŐ NAP VIP részvételi díja:

VIP jegy tartalmaz:

TERVEZŐ NAP részvételi jegy
Munkafüzet
Legendás ÜgyfélÉlmény Térkép
1 órás Legendás ÜgyfélÉlmény Tervező Nap – megvalósítást támogató webinár

BÓNUSZ:

1 órás megvalósítást támogató négyszemközti online konzultáció (értéke: 25.000 Ft)
Legendás Ügyfélszolgálat Megvalósító online Tréning (értéke: 9900 Ft)

Ha tényleg komolyan gondolod!

TERVEZŐ NAP részvételi díja:

Tartalmaz:

TERVEZŐ NAP részvételi jegy
Munkafüzet
Legendás ÜgyfélÉlmény Térkép

49 990 Ft + ÁFA

29 990 Ft + ÁFA

Hiszek abban, hogy nemcsak külföldi és multi vállalkozások, hanem mi, magyar cégek is tudunk különleges AHA élményt, legendás szolgáltatást nyújtani vevőink, partnereink, beszállítóink számára. Amivel elérjük, hogy ügyfeleink rendszeresen visszatérnek, újravásárolnak és örömmel beajánlanak minket partnereiknek, ismerőseiknek. Egy előre megtervezett stratégiával, automatizált rendszerekkel képesek vagyunk vásárlóik számára újra és újra értékesíteni. De nemcsak értékesíteni, hanem hasznos és értékes szolgáltatásunkkal támogatni vevőink sikerét, hiszen ez az egyetlen út a hosszú távú üzleti kapcsolatunkhoz! Ha a vevőim sikeresek, akkor én is az vagyok!

Helyszín: Cosmic Latte

Időpont: 2019. november 13.

2019. november 13.

Regisztráció: 8:30-tól

Kezdés: 9:00

Várható befejezés: 17:00

Cím: 1113 Budapeset, Bartók Béla út 79.  félemelet 1.

Félemelet 1. 8-as kapucsengő Parkolás: közeli utcákban, parkolódíjas környék

Miért hallgass rám?

Berka László vagyok, 13 éves banki ügyfélszolgálati és értékesítői vezetői pályafutásomat otthagyva, 2014-ben kiléptem a munkahelyemről és elindítottam saját vállalkozásomat. A multis éveim alatt nap, mint nap azon dolgoztam, hogyan lehet azt elérni, hogy a meglévő ügyfelek számára (azaz azoknak, akik, már legalább egyszer vásároltak), újra visszatérjenek és örömmel vásároljanak újra, és beajánljanak boldogan ismerőseiknek, üzleti partnereiknek. Azt látom, hogy a kisvállalkozások minden energiájukat arra fordítják, hogy új ügyfeleket találjanak és értékesítsenek számukra. Azt tapasztalom, hogy vagy nem fontos számukra, hogy meglévő ügyfeleiknek újra értékesítsenek vagy nem tudnak kellő energiát, időt fordítani a mindennapi mókuskerék hajtásába. Szívesen elküldenének egy újabb ajánlatot, de nem igazán tudják, hogy miként kezdjenek hozzá, hogy kinek küldjék, milyen gyakran tegyék. Sok-sok ügyfelemnél azt érzékelem, hogy saját ügyféllistával rendelkeznek, de igazán nem nem tudják mit tegyenek annak érdekében, hogy olyan különleges élményben részesítsék őket, amitől sokkal elkötelezettebbek lesznek, rendszeresen visszatérnek, örömmel vásárolnak és még be is ajánlják ismerőseiknek, üzleti partnereiknek. Gyakran találkozom azzal a kérdéssel, hogyan tudnék többet értékesíteni, hogyan tudnék olyan terméket vagy szolgáltatást nyújtani amiért engem választanának újra? Mivel tudnám megkülönböztetni magam a konkurenciától? Azzal céllal indítottam a saját vállalkozásomat, hogy azt a tudást, tapasztalatot, vevő, élmény és profit fókuszú gyakorlati tudást, gondolkodást átadjam a mai magyar cégvezetők számára. És mindezt a gyakorlatban, hiszen nemcsak megtervezzük számukra, hanem el is készítjük, lefejlesztjük, sőt üzemeltetjük is Legendás ÜgyfélÉlmény Rendszerüket! Tedd meg az első lépést, tervezd meg saját magadnak! 

Berka László Legendás ÜgyfélÉlmény Szakértő

Néhány konkrét adat a rendszerrel kapcsolatban

Te is szeretnél ilyen térképeket?

BIZTONSÁGOS BANKKÁRTYÁS FIZETÉS

A bankkártya adataidat nem ismerjük és mi nem is tároljuk el. Az OTP Bank (Magyarország legnagyobb bankja) gondoskodik a biztonságos internetes fizetésről. Ugyan olyan biztonságos, mintha a boltban fizetnél kártyával!

A NAGYVÁLLALATOK IS EZT HASZNÁLJÁK

A fizetésért a szuperbiztonságos OTP Simple felel. Nem csak mi választjuk egyébként az OTP Simple-t hanem olyan vállalatok is, mint a MÁV, a Netpincér vagy a Bookline.

HA BÁRMILYEN KÉRDÉSED LENNE

Ha felmerült Benned bármilyen kérdés, amire ezen az oldalon nem kaptál választ, akkor nyugodtan dobj egy emailt a hello@legendasszolgaltatas.hu email címre és néhány órán belül válaszolunk Neked!

HOGYAN KAPOM MEG A SZÁMLÁT?

A megrendelésed után, a megadott email címedre azonnal küldjük az elektronikus számlát!

MI TÖRTÉNIK A MEGRENDELÉS GOMB LENYOMÁSA UTÁN?

Utánvétel esetén nincs további teendőd! Bankkártyás fizetés esetén átirányítunk az OTP Simple biztonságos fizetési felületére, ahol a fizetéshez szükséges adataid megadása után, online teljesítheted a vásárlásod értékét.

KITŐL VÁSÁROLOD A KÖNYVET?

Legendás Szolgáltatás Kft., Cím: 1161 Budapest, Hársfavirág utca 16. Adószám: 25742097-2-42

Nincs más hátra – REGISZTRÁLJ és FOGLALD LE AHELYED!

TERVEZŐ NAP VIP részvételi díja:

VIP jegy tartalmaz:

TERVEZŐ NAP részvételi jegy
Munkafüzet
Legendás ÜgyfélÉlmény Térkép
1 órás Legendás ÜgyfélÉlmény Tervező Nap – megvalósítást támogató webinár

BÓNUSZ:

1 órás megvalósítást támogató négyszemközti online konzultáció (értéke: 25.000 Ft)
Legendás Ügyfélszolgálat Megvalósító online Tréning (értéke: 9900 Ft)

TERVEZŐ NAP részvételi díja:

Tartalmaz:

TERVEZŐ NAP részvételi jegy
Munkafüzet
Legendás ÜgyfélÉlmény Térkép

49 990 Ft + ÁFA

29 990 Ft + ÁFA

Legendás Szolgáltatás Kft., 1161 Budapest, Hársfavirág utca 16.  | Ide várjuk a kérdéseidet: hello@legendasszolgaltatas.huAdatkezelési nyilatkozat