Élmény és Értékesítés egyben, avagy hogyan válj egyszerűen egyedivé és emlékezetessé!

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

 

ITT A HANGANYAG : 

 

Szeretném megosztani Veled egy saját tapasztalatomat, mennyire egyszerűen lehet élményt adni és értékesíteni egyben.

Egy családi programon vettünk részt Somogyjádon, ami egy kis település Kaposvár közelében. Úgy alakult, hogy dél körül azt a feladatot kaptam a családtól, hogy szerezzek ebédet. A közeli kisbolt 11-kor bezárt, ezért gyorsan körbenéztem, honnét tudok bármilyen ételt szerezni. A megoldás egy Mol benzinkút lett. Eredetileg úgy léptem be a shop-ba, hogy bemegyek, kiválasztom a terméket, kifizetem és megyek.

Ehhez képest a következő történt:

A benzinkutas kedvesen megszólított, látszott rajta, hogy segíteni akar a termék kiválasztásában. Amikor látta, hogy előre csomagolt szendvicseket választottam és hozzá üdítőt, javasolta, hogy vegyek inkább 80 Ft-ért a szendvicsekhez járó frissítőt speciális akció keretében. Megkérdezte mit csinálok ott és kinek viszem az ennivalót és javasolt még müzli szeleteket is.

Csupán 3-4 kérdést tett fel, mégis egy gyors és nagyszerű vásárlási élményt adott nekem és upsell-ként jó szívvel vettem meg ezáltal más termékeket is.

Konklúzió:

Teljesen mindegy, hogy hol van és mivel foglalkozik a vállalkozásod, gondold végig, hogyha bemegy hozzád a vásárló, milyen élményt nyújtasz neki és ezáltal mivel tudsz még további termékeket, szolgáltatásokat értékesíteni neki.

Érdekel a közös munka?

Vedd fel velünk a kapcsolatot, és 1 munkanapon belül visszahívunk. A rövid telefonos beszélgetésnek nincsen díja.  Mesélj a projektedről és mi felvesszük veled a kapcsolatot.

Lépj velünk kapcsolatba