Rólunk

Problémák megoldására szakosodtunk

530 projekt és 19 év tapasztalata alapján biztosan állíthatom, hogy a jelenlegi csapat a Te online értékesítési problémáidra és lehetőségeire szakosodott. Rengeteg ügynökségnél tapasztaltuk, hogy nem eredményekben gondolkodnak.  A mi erősségünk pontosan az, hogy a problémákat megoldjuk gyorsan és profitot szállítsunk. Jelentős, hogy kivel dolgozik az ember, mert rengeteg pénzt lehet kidobni az ablakon.  Gyere, növeld a bizniszed velünk.

csapat

Profi alvállalkozói csapattal dolgozunk

Hamarosan…

Belső értékrendünk és garanciánk

Első a minőség

Nem hiszünk az egyszerre sok ügyfélben, hanem kevesebb cégben, viszont azokkal szorosabban közreműködve, nagyobb változásokat elérni.

Bort iszunk, bort prédikálunk

300 saját projekt kitesztelésével a hátunk mögött elmondhatjuk, hogy jó bort iszunk, azt prédikáljuk, de pezsgővel közösen fogjuk a sikered ünnepelni.

Stratégiailag többet nyújtunk

Az értékesítési háttér folyamatokra és a csapat betanítására is fókuszálunk a marketingen és a bevételnövelő értékesítési kampányokon túl.

Csapatunk a Te online értékesítési problémáidra és lehetőségeire szakosodott. Tegyél egy próbát most!

Vezető üzenete a vezetőnek

Üzenetem a cégvezetőknek

Vállalkozói éveim során a legnagyobb rizikófaktor, amivel találkoztam, az az, hogy nem teszünk semmit. Ha van egy jó ötleted, akkor csapj a lovak közé. Segítünk benne.

Berka László
Legendás Szolgáltatás Kft.

Érdekel a közös munka?

Vedd fel velünk a kapcsolatot, és 1 munkanapon belül visszahívunk. A rövid telefonos beszélgetésnek nincsen díja.  Mesélj a projektedről és mi felvesszük veled a kapcsolatot.

Lépj velünk kapcsolatba