Profin működő értékesítési rendszerek SZOLGÁLTATÓ cégek számára

KOMPLEX STRATÉGIA: megtervezzük, összerakjuk és üzemeltetjük az értékesítési rendszereidet, kampányaidat és kiképezzük a csapatodat is hozzá.
 Növekedési pályára állítjuk a bizniszed a 
3 lépéses LÜÉR módszertannal.

Legendás ügyfélélmény rendszer módszertan

Véget vetünk a stressznek, időt szabadítunk fel neked a LÜÉR módszertannal. 10 éve tökéletesítjük, 300+ ügyfélnek hoztunk több, mint 1 milliárd árbevételt. Növekedési pályára állítjuk a bizniszed és a munkatársaid hatékonyabbak lesznek. 
Összerakjuk az értékesítésre fókuszáló rendszereid, a céges háttér folyamatokat hozzá és hozzá fejlesztjük csapatodat is.

1. Stratégiai tervezés

A LÜÉR módszertanunk első lába a háromból. Megvizsgáljuk céged, értékesítésed, hogy betonbiztos stratégiát tudjunk alkotni számodra. Ha megvan a megfelelő értékesítési stratégiád, akkor megtervezzük a fontos értékesítési háttér folyamatokat és a csapatod betanítását is hozzá.

Szerzünk egy nagy képet a vállalkozásodról és az értékesítésed hatékonyságáról. Megvizsgáljuk az érdeklődőszerzésed, vevőszerzésed, ügyfélszolgálatod és értékesítés háttér rendszereid hatékonyságát. Levonjuk és megosztjuk veled a megfelelő következtetéseket, amikkel a következő szintre fogsz tudni lépni.

Az audit és a megértést követően egy olyan akciótervet fogsz a kezedbe kapni, amivel növelni fogod értékesítési hatékonyságod. Megtervezzük a lépéseit a megvalósításnak, értékes időt spórolva ezzel a későbbiekben.

Nemcsak hatékonyan működő kampányok, vagy szép design a célunk. Hanem az értékesítési folyamataidnak a háttere is, ami a lelke lesz a növekedésednek. Automatizált értékesítési rendszerek, a vásárlási pontok meghatározása, a csapatod, vagy ügyfélszolgálatod kiképzése az új rendszerhez mind-mind fontos.

2. Megvalósítás

A LÜÉR módszertanunk második lába a háromból. A stratégiai tervezést követően megvalósítjuk az értékesi rendszereid azon részeit, amit vevőid láthatnak valamint az  értékesítési háttér folyamataid is ezekhez. Gondolva az értékesítés előtt, alatt és utána szakaszára a megvalósításban.

Profitnövelő értékesítési rendszerek megvalósítása

Egy teljesen új vagy ismeretlen piacra szeretnél bejutni, és ez kihívást jelentett számodra? Segítünk! Olyan ügyfelekhez fogunk eljuttatni téged, amelyekről korábban álmodni sem mertél!

Olyan legendás élményű automatizált kampányokat alakítunk ki, amelyekkel nemcsak a vállalkozásod hatékonyságát tudod ugrásszerűen növelni, hanem egyedivé tudsz válni a piacodon!

Rengeteg asztalon hagyott pénz van a meglévő vevőidben, amit még nem aknáztál ki. Segítünk abban, hogy a meglévő vevőid rendszeresen visszatérjenek hozzád és örömmel újravásároljanak Tőled! Sőt, beajánlanak Téged ismerőseiknek, üzleti partnereiknek is!

Hatalmas különbség van a között, hogy egy ügyfél egyszer vásárol tőled, vagy évekig tőled vásárol. Rengeteg olyan ügyfél élmény elem, és értékesítési stratégia van, aminek kialakításával hosszútávon többet fognak nálad költeni.

Milyen az első és a többedik benyomás a vállalkozásodról? Az emberek érzések és benyomások alapján vásárolnak. Segítünk kialakítani olyan vásárlási élményt ügyfeleid számára, amit nem fognak csak úgy elfelejteni. Ennek nagy súlya lesz a növekedésed szempontjából.

Értékesítési háttér rendszerek megvalósítása

Az értékesítési háttérfolyamatod kialakításának első mérföldköve, hogy meg legyen tervezve milyen úton módon, milyen lépcsőkön át fognak vásárolni nálad. Figyelembe véve az értékesítés előtte, alatta és utána szakaszát.

Amit mérünk, azt tudjuk is fejleszteni. Ezért egyedileg meghatározzuk a legfontosabb mérési pontokat az értékesítési folyamatodhoz, amivel objektíven tudunk döntéseket hozni, és látni az eredményességet.

Több, mint 200 weboldal és értékesítési rendszer fejlesztése után, lézerpontosan látjuk, milyen webfejlesztés, rendszerek és online jelenlét szükséges ahhoz, hogy kihozzuk a maximumot a bizniszedből.

Ahhoz, hogy a legtöbb időt a vállalkozásod fejlesztésén, hobbiddal, családoddal tölthesd, szükséges a háttér rendszereidet automatizálni. Így a szoftverek és a folyamatok dolgoznak helyetted éjjel-nappal, időt és pénzt nyerve.

A hatékonysághoz az is hozzájárul, hogy a csapatod összes tagja érti és átlátja a teljes értékesítési folyamatot. Fontos tudniuk, hogy milyen szerepük lesz és mi lesz a dolguk pontosan. Ebben is segítünk, nem hagyunk magadra.

3. Folyamatos támogatás

A LÜÉR módszertanunk harmadik lába a háromból. A megvalósítást követően jöhet a folyamatos támogatása az értékesi rendszereidnek. Olyan szolgáltatásokat kínálunk számodra, amik biztosítják a folyamatos növekedésed, valamint rengeteg időt fognak spórolni neked, csapatodnak hosszútávon.

Az email marketing még mindig az értékesítés királya. A leghatékonyabb módszer, mert képes növelni a bizalmat és learatni a befektetés többszörösét. Segítünk megtervezni email marketing kampányokat, értékesítés utáni automatizált email folyamatokat is.

Egy weboldalt szükséges karban is tartani, nemcsak elkészíteni. Frissíteni a mögöttes szoftvert, biztonsági mentéseket készíteni, vírusok és hackerek ellen védeni, valamint kommunikálni a tárhelyszolgáltatóval. Levesszük a válladról ezeket a terheket.

Veled is előfordult már a fehérlap szindróma, amikor nem jutott semmi az eszedbe, hogyan és mit fogalmazz meg? Összehangoltan a kampányaidhoz megírjuk helyetted a blogcikkeket, emaileket, tartalmakat, amik rengeteg időt fognak felszabadítani számodra.

A rendszeres bejegyzés írás „posztolás” elengedhetetlen. De kinek van ideje akár napi 2-3 posztra? Elkészítjük számodra a megfelelő stratégiát, és a szoftverünk segítségével megírjuk, beidőzítjük a közösségi média bejegyzéseidet.

Biztosan tapasztaltad már, hogy sokan otthagyják az ügyfelet, vagy csak akkor szólnak, ha valami nincsen készen. Ezzel szemben, mi rendszeres, rövid konzultációkkal képet adunk arról, hogyan alakul a projekt. Nem mellesleg, így sokkal emberibb lesz a kapcsolat közöttünk.

Hogyan dolgozunk?

Így lesz hatékonyabb az értékesítésed 6 lépésben

1. Célok meghatározása

Első lépésként meghatározzuk, hogy milyen eredményt akarsz elérni és milyen értéket kapnak ügyfeleid.

2. Korábbi eredmények

A legfontosabb, hogy megvizsgáljuk milyen eredményeket értél el a múltban. A cél, megérteni, hogyan tudjuk a korábbi tapasztalatokat felhasználni az új, hatékonyabb értékesítési folyamat kialakításához.

3. Célcsoportok

Amint megértettük a jelenlegi helyzeted, és feltérképeztük a korábbi kihívásaid, összeállítjuk azokat a fő célcsoportokat, akiket szeretnél bevonzani ügyfélként. Kritikusan fontos, hogy csak a potenciális ügyfelek fele kommunikáljunk.

4. Értékesítési folyamat kialakítása

Kialakítjuk az új értékesítési folyamatodat, melynek célja, hogy minél több érdeklődő, fizetőképes, potenciális ügyfelet gyűjtsünk számodra. Itt megtervezzük az értékesítésed előtte, alatta, utána szakaszát a szükséges háttér rendszerekkel együtt.

5. Megvalósítási akciótervező

Összeállítjuk, hogy az új értékesítési folyamatod megvalósításához milyen konkrét lépéseket, feladatokat, fejlesztéseket szükséges kialakítani. Ez tisztánlátást fog adni at egész projekt alatt, és sokkal gyorsabb lesz a megvalósítás is.

6. Kulcs mérőszámok

Amint elkészült a megvalósítási akciótervező, pontosítjuk, hogy az értékesítési folyamatod milyen lépéseken keresztül fog megvalósulni heti bontásban. Meghatározzuk a mérőszámokat, amelyek az eredményességről objektív visszajelzéseket adnak.

Vágjunk is bele az első lépésbe

Első lépésként vedd fel velünk a kapcsolatot. Egy rövid beszélgetésben megnézzük, hogyan tudunk neked segíteni hosszútávon. Ez a beszélgetés ingyenes és kötetlen.
értékesítési rendszer
Szolgáltatások

Teszteld le a Legendás Szolgáltatás ügynökséget

Veled is megtörtént már, hogy az alvállalkozó, ügynökség, vagy marketinges csak vitte a pénzedet?  Ne vállalj további rizikót. Helyette lépj velünk kapcsolatba és kérd az egyik auditunkat, amik segítenek a növekedésben. 

Értékesítési Audit

Nem ritka a 20-30%-os azonnali hatékonyság és profit növekedés. Átnézzük az értékesítési folyamatodat, teszteljük értékesítőid és segítünk megtalálni a fejlődési pontokat.

Weboldal Audit

Egy jó weboldal akár 300%-al több ügyfelet hoz, erősebb márkát épít, mint egy átlagos. Létfontosságú, hogy modern és hatékony online marketing rendszereid működjenek. Megmutatjuk, min tudsz fejleszteni.

PPC kampány audit

Hogyan tudsz 2-5-10x megtérüléssel hirdetni hosszútávon? Az automatikus látogató és ügyfélszerzés olyan a cégednek, mint a friss oxigén. Megvizsgáljuk a Google Ads, Facebook hirdetéseid és kampányaid.

0 +
Elégedett ügyfél
0 +
Iparág tapasztalata
0 +
Év tapasztalata

Hol hagysz pénzt a vállalkozásodban audit

Csökkentsd a költségeket, növeld a profitot és a hatékonyságot. Megvizsgáljuk a folyamataid és javaslatot adunk, hogyan növeld a profitodat, értékesítési eredményeidet hatékony belső folyamatokkal és értékesítési rendszerekkel. A hatás gyakran azonnali.

Legendás ügyfélélmény audit

A nagy pénz az újravásárlásban rejlik és a magasabb kosárértékben. Megvizsgáljuk az érintési pontokat, ahol ügyfeled találkozik a cégeddel. Javaslatot adunk, milyen stratégiával növeld kosárértéked és hogyan lehetsz felejthetetlen az ügyfél számára.

Érdekel a közös munka?

Vedd fel velünk a kapcsolatot, és
egy munkanapon belül visszahívunk. 
Mesélj a projektedről és mi segítünk megtervezni és megvalósítani.

Lépj velünk kapcsolatba