[Vevőelégedettség] A saját hiba kezelése

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

???????? [Vevőelégedettség] A saját hiba kezelése

Egy lakás nyílászáróinak cseréje nem kis vállalkozás. Tehát nem kis vállalkozót próbálunk keresni hozzá, és örülünk, amikor úgy látszik, sikerül..
.
Köszönik, hogy őket választottuk, és mindenekelőtt egy címet és egy időpontot kérnek, hogy a felmérő szakemberük kijöhessen, és a jelenlétünkben, természetesen, felmérhesse a jövendő munkaterületet, az ajtó- és ablakhelyeket, vízszintes, függőleges meg átló, faltípus, mélység és magasság, világos.
.
A felmérő ember elégedetten összegez, ennyi és ennyi tehát, persze ez csak becslés, a pontos árat majd a pontos anyag- és munkaigény után, de az már a főnök dolga. A kiszállási díj mindenkit véd, ez kizárólag akkor jelentkezik veszteségként a megrendelőnél, ha végül eláll a felméretett, kiszámoltatott, megterveztetett munka megrendelésétől, egyébként, mármint ha nem áll el, tehát megrendeli, akkor az árba beleszámoltatik, ez magától értetődő, olyan, mint egy előleg tulajdonképpen, darálja korrekten a felmérő ember, majd udvariasan elköszön, távozik.
.
.
Hűha!

???????? OLYAN, MINTHA JÓ KEZEKBEN LENNÉNK.

Amíg a telefonhívást vagy az e-mailt várjuk a végleges árral és a körülbelüli munkaórával, a létező összes információt begyűjtjük a következő hetek időjárásáról. Túl nagy a tét, nem érhet meglepetés.

Hívnak. A felmérő ember jól becsült, árat is, munkaórát is, úgyhogy most rajtunk a sor, mondjuk is az időjárás alapján válogatott napokat. Szerencsénk van, az egyik nekik is megfelel, sőt az esőnapot is elfogadják.

A nagy nap verőfényes és széltelen. A három szakember magabiztos és korrekt. A főnök főnök, látszik rajta, tudja, hova és miért jött.
Először bontani kell. Az a nehezebb, főleg az ilyen régi lakásoknál. Lehet, hogy az ablakszárnyak nem zártak jól, de a tok kibírna még néhány emberöltőt.
Kávét főzünk, és nem zavarunk, ők dolgoznak, az idő múlik.
.

Aztán csend. Káromkodás. Csend.

???? Mi a baj? Be kell menni hozzájuk.

.

Az egyik ablak rövid. Az nem lehet. De lehet, tessék, itt van. A kocsiban nincs? Nincs. Nem cseréltünk el valamit? Nem. Hol a papír? Itt a papír.

Igen, ez az a papír, amit a felmérő ember töltött ki, és itt vannak az aláírások is. Rossz érzésem van, ismerős helyzetek ezek.

De a főnök nem sokat gondolkodik. Az egyik emberét azonnal elküldi megvenni a megfelelő ablakot. És hívja a felmérő embert. Hát, öreg, ezt elszámoltad. Biztos, itt van előttem a rajz meg a méréseid. Az ügyfélre a frászt hoztuk, venni kell egy másikat, ejnye-bejnye. Készítheted a pénztárcád.

Leteszi a telefont a főnök, és elnézést kér. Ez egyértelműen a mi hibánk, mondja.

???? Nagy nyugalom száll meg. A Legendás Szolgáltatás következménye. A Rajongó Ügyféllé válás pillanatának nyugalma. Mert, mondanom se kell, a munkát végül időben elvégezték, a megállapított árért.

Miután elbúcsúzunk, már tudom, hogy bár az újravásárlás a közeljövőben nem valószínű, de ajánlani fogom őket mindenkinek. Mert így kell ezt.

Te hogyan kezeled a saját vállalkozásod, munkatársaid hibáit?

.

További hasznos tartalmakért kattints ide!

#retentionjelentése #fogyasztóimagatartás #vásárlóiszokások #ügyfélélmény #onboardingfolyamat #ügyfélelégedettség #vevőielégedettségmérése #vevőelégedettség #kérdőív #élménytérkép #conciergecallcenter

 

Érdekel a közös munka?

Vedd fel velünk a kapcsolatot, és 1 munkanapon belül visszahívunk. A rövid telefonos beszélgetésnek nincsen díja.  Mesélj a projektedről és mi felvesszük veled a kapcsolatot.

Lépj velünk kapcsolatba