Berka László

Az Újravásárlás pszichológiája

…avagy hogyan maximalizáld a vevőidben rejlő potenciált!

Ne hagyj pénzt az asztalon!

Szeretnéd, hogy ügyfeleid az első vásárlást követően visszatérjenek hozzád, újravásároljanak és örömmel beajánljanak téged ismerőseiknek, ügyfeleiknek vagy partnereiknek?

M

Le vagy terhelve és arra megy el minden energiád, hogy folyamatosan új ügyfelek keresel?

M

Nincs elég időd a már meglévő vásárlóiddal foglalkozni?

M

Bizonyos vevőket kiemelten akarsz kezelni, mert ők értékesebbek? De nem tudod hogyan valósítsd meg?

M

Sok ügyfél megy el magától és nem tudod miért?

M

Hatékonyabban akarsz kommunikálni, de nem tudod hogyan?

M

Ügyfeleidet csoportosítani akarod, mert jelenleg az összes vásárlódnak ugyanazt mondod?

M

Tisztában vagy vele, hogy egyedi ajánlatokat kellene összeállítanod, de nem tudod hogyan kezdj hozzá?

M

Azt tapasztalod, hogy munkatársaid nem elég felkészültek ezért vállalkozásod ügyfeleket veszít?

M

Úgy gondolod, hogy szükséged lenne egy olyan megoldásra, amivel sikeresebbé, eredményesebbé tudod tenni a vevőiddel a kapcsolattartást?

Ha a fenti kérdések bármelyikére IGEN a válaszod, akkor vedd meg A Vásárlás pszichológiája című könyvem, mert szükséged van rá!

Miért lesz jó Neked, ha elolvasod a könyvet?

N

Mert a vevőid rendszeresen visszatérnek és újravásárolnak Tőled!

N

Mert képes leszel megkülönböztetni termékedet vagy szolgáltatásodat a versenytársaidtól!

N

Mert tudni fogod, mit kell tenned annak érdekében, hogy megtartsd ügyfeleidet!

N

Mert megismered, hogyan tudod csökkenteni a vásárlási kockázatot!

N

Mert olyan ajánlatokat tudsz küldeni ügyfeleidnek, amivel növelni tudod az eredményességed!

N

Mert vásárlóid elégedettebbek és lojálisabbak lesznek Hozzád!

N

Mert örömmel beajánlanak ismerőseiknek, üzleti partnereidnek!

N

Mert képes leszel előre megtervezett, automatizált értékesítési folyamatokat működtetni, anélkül hogy napi szinten kellene ezen dolgoznod!

N

Hogy legendás szolgáltatást nyújts, aminek híre menjen!

N

Hogy ne hagyj pénzt az asztalon!

Gyere és olvass bele a könyvbe!

Újszerű megközelítés, innovatív ötletek és inspiráló tartalom! Olvass bele és magával fog ragadni a benne található mondanivaló és üzleti tanítás.

Mit mondanak, akik már olvasták?

“2014 nyár végén Berka Laci azzal a kérdéssel fordult hozzám:”kíváncsi vagy arra mennyi pénzt hagysz a vevőid zsebében?” Erre kérdésere nem lehetett nemet mondani! Majd amikor egy zártkörű prezentáció során bemutatta, hogy a cégem, a Pongor Publishing Kft. mennyi pénzt hagy az asztalon, az egyszerre volt szívszorító és lelkesítő érzés. Az előbbit aligha kell magyarázni, hiszen arra ráébredni, hogy mennyi az elmaradt hasznunk, az módfelett bosszantó dolog. Mindazonáltal sokkal inkább örömteli volt számomra azt látni, hogy mennyi kiaknázatlan lehetőség van még a vállalkozásomban, valamint egy újabb megerősítés volt amellett, hogy képesek vagyunk a 10x megcsinálására. Sajnos a legtöbb ember az üzleti növekedésről elég egysíkúan gondolkodik. Azt gondolja, hogy annak alapja az új vevők megszerzése. Pedig az igazság az, hogy a növekedés mindig a stabilitásból következik, amit viszont a meglévő ügyfeleinkkel történő legendás szolgáltatás tud megalapozni. Szeretettel ajánlom figyelmedbe Berka László könyvét, amely talán ráébreszt majd arra, hogy átértékeld a jelenlegi vevőiddel való viszonyod!

Pongor-Juhász Attila www.pongorjuhaszattila.hu

“Fantasztikus érzés tudni, hogy a vevőlistád nem csak egy adathalmaz, hanem olyan információs bázis, amiből kiindulva csupán rajtad múlik, hogy – a jól megtervezett kommunikációd folytán – a terméked vagy szolgáltatásod után érdeklődők törzsvevőiddé, valamint élethosszig tartó támogatóiddá váljanak. Gondolj a folyó két partjára: az egyiken állsz Te, a másikon pedig ok. A szerzőre pedig tekints úgy, mint egy építőmérnökre, aki először precízen megtervezi, majd (ha kell) kivitelezi a hídépítés folyamatát. Persze dönthetsz úgy, hogy aki jön, az úgyis átúszik. Aztán nehogy meglepődj!”

dr. Pető Bence üzleti szakkönyvíró és -könyvmarketing specialista – www.petobence.hu  

“Eddig azt gondoltam, hogy a legtöbbet hozom ki a vállalkozásomból és több versenytársam is ezt látta rólunk. Miután Berka Lászlóval leültem beszélni egy konzultációra, minden megváltozott a szemléletemben és céljaimban. Rájöttem, hogy az előttem levő lehetőségeknek csak töredékét vettem észre és ezért sokkal kisebb célokat is tűztem ki magam elé. Sokan évekig dugják homokba a fejüket, mire rájönnek erre, de László hosszú éveket, felesleges kiadásokat spórolt meg vállalkozásom számára. Kinek javaslom Lászlót? Annak aki meg akarja ismerni a saját piacát, aki tisztán akar látni a pályán ahol játszik, aki szerint többet érdemel az élettől! Amikor elolvastatom a munkatársakkal, kollégákkal, akkor röviden és velősen meg fogják érteni, hogy miért kulcsfontosságú hogyan bánnak a vásárlóinkkal. Egy olyan kézről-kézre adandó könyv amire minden vállalkozásnak szüksége van!”

Kocsis Bálint Kocsis Manufaktúra Kft, CSIKOS márka kizárólagos tulajdonosa

“Berka Lászlónak fantasztikus tehetsége van hozzá, hogy rámutasson olyan nélkülözhetetlen lehetőségekre, melyek egy vállalkozás növekedéséhez elengedhetetlenek. Ez nem csupán egy újabb értékesítésről szóló könyv, sokkal inkább egy személetváltás. Megtanítja hogyan váljon egy vállalkozás felejthetetlenné. Ha elolvasod és elsajátítod a könyvben leírtakat, rövid időn belül élmény lesz Tőled vásárolni. Ahol pedig jó élményeket kapunk, oda egyre gyakrabban és egyre több pénzzel térünk vissza! Ez a könyv behozhatatlan versenyelőny a mai piacon.”

Novák Ákos a Boldogság Projekt megálmodója – www.boldogsagprojekt365.hu  

Töltsd le a könyvet!

Berka László

Az Újravásárlás pszichológiája

…avagy hogyan maximalizáld a vevőidben rejlő potenciált!

BIZTONSÁGOS BANKKÁRTYÁS FIZETÉS

A bankkártya adataidat nem ismerjük és mi nem is tároljuk el. Az OTP Bank (Magyarország legnagyobb bankja) gondoskodik a biztonságos internetes fizetésről. Ugyan olyan biztonságos, mintha a boltban fizetnél kártyával!

A NAGYVÁLLALATOK IS EZT HASZNÁLJÁK

A fizetésért a szuper biztonságos OTP Simple felel. Nem csak mi választjuk egyébként az OTP Simple-t hanem olyan vállalatok is, mint a MÁV, a Netpincér vagy a Bookline.

HA BÁRMILYEN KÉRDÉSED LENNE

Ha felmerült Benned bármilyen kérdés, amire ezen az oldalon nem kaptál választ, akkor nyugodtan dobj egy emailt a hello@legendasszolgaltatas.hu email címre és néhány órán belül válaszolunk Neked!

HOGYAN KAPOM MEG A SZÁMLÁT?

A megrendelésed után, a megadott email címedre azonnal küldjük az elektronikus számlát!

MI TÖRTÉNIK A MEGRENDELÉS GOMB LENYOMÁSA UTÁN?

Utánvétel esetén nincs további teendőd! Bankkártyás fizetés esetén átirányítunk az OTP Simple biztonságos fizetési felületére, ahol a fizetéshez szükséges adataid megadása után, online teljesítheted a vásárlásod értékét.

KITŐL VÁSÁROLOD A KÖNYVET?

Legendás Szolgáltatás Kft., Cím: 1161 Budapest, Hársfavirág utca 16. Adószám: 25742097-2-42